Vols fer un regal original? Regala una cita a cegues!

Tens un amic o una amiga que saps que vol estar en parella però que no acaba de trobar la manera? Potser t’ha expressat que no té temps per dedicar-se a conèixer gent nova i interessant..; o que no es troba còmode/a amb segons quins formats per buscar parella... També pot ser que es tracti d’una persona que s’ha fet a si mateixa i que ja no es conforma amb segons quines actituds o maneres de fer... O potser de tot una mica..? Sigui com sigui, des de Cites a Cegues podem contribuir a generar oportunitats reals de trobar a la persona que pot encaixar amb aquest amic o amiga especial a qui vols fer un regal original.

Regalar una cita a cegues comporta l’expedició per part de Cites a Cegues d’un Val Regal per a una cita a cegues. Aquest val té la finalitat de procurar una cita, al seu titular, amb una persona amb qui tingui una compatibilitat alta. El cost del val és de 54 €.

La persona a qui vagi dirigit el regal, s’haurà de registrar a la nostra web i completar el seu perfil. Així, el nostre equip podrà dur a terme el procés de selecció.  

El val regal té una durada d’un any a comptar a partir de la seva data d’expedició. Si en el decurs d’aquest any l’equip de Cites a Cegues ha considerat no tenir a una persona amb una compatibilitat suficient amb el titular del regal, aquest podrà sol•licitar bescanviar-lo per un sopar, per a una o dues persones, a un dels nostres restaurants col•laboradors.

Es pot comprar el val regal de manera còmoda, tot escrivint un correu electrònic a hola@citesacegues.cat

No t’ho pensis més! És un regal original que brindarà una experiència positiva a la persona amb qui estàs pensant i, qui sap, potser li canviarà la vida!


Coneix el nostre mètode aquí.

Si t’ha agradat, comparteix, si us plau.