• És obligatori pujar fotos meves?

  Sí. L'aspecte físic és un element important a l'hora de determinar la compatibilitat. Per poder fer bé la nostra feina ens cal conèixer a les persones tant com sigui possible. Els perfils que no ens facin arribar fotos seran donats de baixa al cap d'un mes aproximadament.

 • Publicareu les meves fotos i/o informació sobre mi?

  No. Cites a Cegues es diferencia de les altres webs de cerca de parella perquè garanteix l’anonimat de les persones que utilitzen el servei.

 • Si em registro podré visualitzar els perfils dels altres usuaris?

  No. Els perfils dels usuaris no es mostren ni a les persones que visiten la pàgina ni als usuaris registrats. Només l’equip de professionals de Cites a Cegues té accés a les dades personals i a les fotografies.

 • Val diners registrar-se?

  No. Tant el registre com el procés de completar el perfil és gratuït.
  El cost del servei es genera quan el client accepta una proposta de cita amb una persona afí.

 • Per què he de pagar quan rebo una proposta de cita? Quin preu té el servei?

  El cost que s’abona per les cites a cegues és en concepte de selecció, assessorament i gestió. 
  El preu de la primera cita és de 55 €. Per a la segona cita i/o posteriors és de 49 €.
  No inclou el preu del sopar que anirà en funció del restaurant escollit i del que es consumeixi. Cites a Cegues no percep cap mena de compensació econòmica per part dels establiments col·laboradors.
  El nostre equip selecciona curosament a la persona amb qui tindràs la cita i es fa càrrec de realitzar la reserva a un dels restaurants col·laboradors de Cites a Cegues. El fet de que el servei tingui un cost juga un paper fonamental a l’hora de limitar l’accés a persones amb propòsits que s’apartin de la voluntat de trobar una relació de parella estable.

 • Quina informació em facilitareu de la persona amb qui tindré la cita?

  Només el nom de pila, l’edat i el poble o ciutat de residència. Si alguna de les parts o ambdues ho sol•liciten, Cites a Cegues pot oferir, també, una descripció qualitativa de la persona proposada. No mostrem fotografies perquè com va dir Oscar Wild “No hi ha una segona oportunitat per a crear una primera bona impressió”.  Una foto no pot transmetre tot el que una persona realment és...  

 • Quant val el sopar?

  El sopar val un import o altre en funció del que es consumeixi al restaurant escollit.
  A l'apartat de restaurants trobaràs una àmplia oferta de restaurants.

 • Qui paga el sopar?

  La factura del restaurant la pagareu a mitges, entre la persona amb qui vagis a sopar i tu.

 • Tindré una cita assegurada?

  No. El compromís de Cites a Cegues és proposar cites a persones amb altes compatibilitats.
  Només et farem una proposta si creiem en l’èxit de la parella.

 • Quant temps d’espera he de calcular?

  És una dada que no podem donar-te amb exactitud doncs depèn de cada cas i de cada moment. Tan pot ser que passin uns dies com unes setmanes o mesos. Depèn dels perfils que tinguem en cada moment a la nostra base de dades.
  Recorda que Cites a Cegues és una opció més a l’hora de buscar l’amor.

 • Quantes propostes de cita puc arribar a tenir?

  Les que facin falta. Pot passar que consideris ben seleccionada a la persona que et proposem però que no sorgeixi la química necessària entre vosaltres. En aquest cas, de ben segur que t’animaràs a una nova cita a cegues.
  La segona cita i les següents tenen un preu de 49 €.

 • Quin resultat puc esperar?

  D’acord amb les respostes que obtenim, just l’endemà de la cita, de les persones que han conegut a algú a través nostre, podem presumir de que 9 de cada 10 persones afirmen que ens recomanen i que repetirien l’experiència. A més, 6 de cada 10 parelles es tornen a veure pel seu compte. Són moltes les parelles estables “made in” Cites a Cegues i això ens omple de satisfacció.

 • Què passa si no puc assistir a una cita que he confirmat?

  Sobretot avisa'ns el més aviat possible al WhatsApp del/la teu/va assessor/a personal. Si ens avises abans de les 36 hores prèvies a la cita (el dia abans al matí) et retornarem els diners sigui quina sigui la causa de la cancel·lació. Si es tracta d’una causa de força major te’ls retornarem sempre.

 • Què passa si la meva parella no acudeix a la cita?

  Des de Cites a Cegues farem tot el que està a les nostres mans, que és retornar-te els diners i traslladar-te les explicacions pertinents de la persona en qüestió. 

 • Com puc participar d’una Trobada a Cegues?

  Formant part de la base de dades de Cites a Cegues pot ser que et proposem una trobada.
  Les trobades es realitzen entre persones amb perfils de compatibilitat notable.
  Els grups acostumen a ser d'entre 6 i 20 persones.

 • Puc "pausar" el meu perfil?

  Sí. De fet, et demanem que si durant un període determinat de temps no estàs obert/a a rebre propostes de cita, ens escriguis per comunicar-nos-ho. Podràs tornar a activar el teu perfil quan vulguis. També et recomanem deixar en "pausa" el teu perfil després d'una cita que t'hagi anat bé o si coneixes pel teu compte una persona amb la qual podeu arribar a establir una relació de parella. D'aquesta manera, conservarem les teves dades però no treballarem amb el teu perfil.

 • Com em puc donar de baixa del servei?

  Et pots donar de baixa enviant un WhatsApp al mòbil de la teva assessora, un mail a hola@citesacegues.cat o bé des de la teva zona de perfil, accedint a l'apartat "Donar-me de baixa". Et demanarem que t'identifiquis amb el teu codi de client/a i que ens expressis el motiu de la baixa.