Per què és important completar bé el perfil?

Importància de completar el perfil de Cites a Cegues

Si t’estàs plantejant registrar-te a Cites a Cegues, et volem fer algunes consideracions per tal que s’acompleixi l’objectiu final que compartim: trobar a una persona amb qui sigueu altament compatibles.

1) El registre el pots fer en qualsevol moment, però per completar el teu perfil és important buscar una estona en la qual t’hi puguis dedicar. Les presses no són bones...

2) No et faci por compartir amb nosaltres ni les teves dades ni les teves fotografies. Et garantim que no publicarem ni compartirem, sota cap concepte, cap mena d’informació sobre tu.

3) Ens agrada saber que tractem amb persones sinceres i transparents, per això et demanem que no facis servir un nom fals. El teu nom el necessitem per quan t’escrivim, per mail o per Whatsapp, i, també, per facilitar-lo a la persona amb qui arribis a tenir una cita. Els perfils que ens generen dubtes no els tenim en compte a l’hora de fer propostes de cita.

4) Totes les dades que et demanem tenen la seva raó de ser, és important que les completis totes.

5) Cap al final del qüestionari hi trobaràs un apartat de resposta oberta en el qual et demanem que ens parlis sobre tu i sobre com ha de ser la persona que et suggerim. En aquest apartat és molt important que t’obris, que et deixis conèixer, que ens expliquis tot allò que un qüestionari no pot recollir. El text pot tenir l’extensió que desitgis i com més ens orientis, millor podrem fer la nostra feina. No et tallis, explica’ns tot allò que diries a una bona amistat... 

6) Tot i que la nostra filosofia és anar des de l’interior a l’exterior de les persones, l’aspecte físic juga un paper fonamental en les relacions amoroses i, per tant, les fotografies són imprescindibles per a l’inici de l’estudi dels perfils. No fem propostes a les persones que no ens fan arribar les seves imatges. 

7) Les imatges han de ser actuals i de qualitat. Només així podrem proposar-te persones de l’estil i aparença que puguin encaixar amb tu. Volem veure com ets i què ens transmets. Procura que les fotos no siguin totes d’un mateix moment ni angle. 

Per acabar voldríem remarcar que Cites a Cegues és una pàgina adreçada a persones que busquen una relació de parella estable. És per aquest motiu que et demanem que abans de registrar-te et plantegis si estàs buscant una relació d’aquest tipus o no. Volem poder atendre degudament a les persones que estiguin realment interessades en trobar l’amor. La nostra és una feina laboriosa, que fem amb cura i determinació. Desitgem que quan contactem amb tu per dir-te que tenim a una persona afí, sentis la mateixa il•lusió que nosaltres al haver descobert la vostra compatibilitat. 


Per últim, volem convidar-te a conèixer el nostre mètode. Consta de cinc passos ben senzills que trobaràs aquí 

Si t’ha agradat, comparteix, si us plau.