Què diferencia Cites a Cegues d’altres aplicacions per trobar parella?

Què diferencia Cites a Cegues d’altres websites de cites?
Per molt que les coses canviïn, l’amor romàntic de tota la vida ens segueix resultant atractiu, doncs ens aporta benestar emocional.  Amb aquesta afirmació no volem dir que sense parella no es pugui gaudir igual o més que en parella. Ja ho diu el refranyer popular: “Val més estar sol que mal acompanyat”. Però.., i si podem estar bé i ben acompanyats? Des de Cites a Cegues tenim l’objectiu de posar en contacte a persones que busquen aquest tipus d’amor. Per aconseguir-ho hem dissenyat un mètode que té en compte els següents punts:
 

1) Volem que s’inscriguin aquelles persones que busquen una relació de parella estable, sincera i respectuosa.

Les persones passem per diferents etapes en la nostra vida i allò que volem en cadascuna d’elles pot ser radicalment diferent. Hi ha pàgines per a tots els interessos.

2) Oferim atenció personalitzada i assessorament.

Estudiem detingudament tots els perfils i només fem propostes de cita a aquells perfils amb compatibilitats altes. Contactem amb els usuaris i les usuàries sempre que ho considerem necessari: per ampliar informació, contrastar dades, respondre dubtes... Aquesta comunicació és bidireccional. Els usuaris es poden dirigir al nostre equip a través de l’adreça electrònica hola@citesacegues.cat, sempre que ho desitgin.
 

3) Garantim la confidencialitat.

No publiquem ni dades ni fotografies dels nostres clients; evitant així, l'efecte "catàleg" i l'exposició de la privacitat de cadascú.
 

4) Quan fem una proposta de cita només facilitem el nom de pila, l’edat i el poble o ciutat de residència.

No mostrem fotografies perquè com va dir Oscar Wild “No hi ha una segona oportunitat per crear una primera bona impressió”. Una foto no pot transmetre tot el que una persona realment és ni tota la llum que una persona il•lusionada pot transmetre en una primera cita preparada amb cura.
 

5) Registrar-se és gratuït, però es genera un cost en el moment de l’acceptació d’una proposta de cita.

El fet de que el servei tingui un cost juga un paper fonamental a l’hora de limitar l’accés a persones amb propòsits que s’apartin de la voluntat de trobar una relació de parella estable. El cost és en concepte de selecció, assessorament i gestió. No inclou el preu del sopar, que anirà en funció del restaurant escollit i del que es consumeixi. El nostre equip selecciona curosament a la persona amb qui tindràs la cita i es fa càrrec de realitzar la reserva a un dels nostres restaurants col•laboradors. 
 

6) Creem les condicions necessàries perquè sorgeixi l’amor.

No podem assegurar que les persones que posem en contacte s’enamorin, però sí que procurem tenir en compte tots els detalls perquè, com a mínim, passin una estona agradable. Això passa per posar en contacte a persones afins i de bellesa equiparable. També juguen un paper fonamental els restaurants on tenen lloc les cites. Cites a Cegues compta amb la col•laboració de més de 30 restaurants distribuïts per tot Catalunya i Andorra. Aquests establiments tenen el denominador comú d’oferir un entorn acollidor, un tracte exquisit i una bona cuina. Volem remarcar que no hi ha cap mena de compensació econòmica entre Cites a Cegues i els restaurants.  
 

7) Anem de l’interior a l’exterior.

La majoria de les websites o aplicacions per a la cerca de relacions de parella ofereixen com a carta de presentació les fotografies que els usuaris han facilitat. Això fa que, sense voler, a vegades les persones caiguin en una mena de mercantilització. Fer “next” és molt senzill i les oportunitats arriben massa ràpid i poc filtrades per algunes persones i gairebé mai  per d’altres. Totes les persones tenim dret a ser valorades i estimades per com som i existeix algú adequat per a cadascú de nosaltres

Per acabar, volem convidar-te a conèixer el nostre mètode. Consta de cinc passos ben senzills que trobaràs aquí 
Si t’ha agradat, comparteix, si us plau.